top of page
IMG_8888.jpg

Welkom bij Studio Haim 

Ons verhaal

Hoi, wij zijn Bart en Julia en maken keukens! Wij zijn niet alleen oprichters van
Studio Haim, maar ook een stel en ouders van een zoontje. Wij leven in onze keuken, dit is letterlijk het hart van ons appartement in Rotterdam. Wil jij ook dat jouw keuken het hart wordt van jouw huis? Dan gaan wij aan de slag, zo simpel is het!  Wij komen langs, luisteren en ontwerpen. Als je blij bent met het ontwerp gaan we bouwen.

 

Wil je meer weten over het proces en hoe het allemaal in zijn werk gaat, klik hier.

Projecten

"Licht eikenhout, tijdloos en     lekker zacht"

Wat een eer! Goede vrienden van ons lieten een keuken door ons bouwen. We kwamen samen tot een ontwerp. Hun keuken moest licht, modern en van hout zijn, maar ook zacht aanvoelen. Oh en heel belangrijk: niet truttig! Wij kozen voor een materiaalmix van eikenfineer, fijn korrelig Solid Surface en zwart staal. De lijnen in deze keuken zijn strak en modern. Het aanrechtblad is licht en voelt superzacht aan. De afzuigkap is verwerkt in een stalen kast; als er één ding werkt tegen truttigheid is het wel staal.

In een huis waar iedere starter in Amsterdam naar op zoek is staat hij dan: de groene keukendroom van Femke en Mike. Femke en Mike hebben met veel aandacht, liefde voor details en spierkracht een benedenwoning aan de gracht verbouwd. Wij mochten van begin af aan meedenken en kwamen op locatie kijken. Samen kwamen we tot een ontwerp, dat vooral speelt met de lichtval en de kleuren in het huis. Door een deel van de keuken laag en vrijstaand te houden kan het licht goed naar binnen stromen. De koelkast, vriezer en oven zijn verwerkt in een plafondhoge kast die gelijk met de muur loopt en door eikenhouten nissen voor een verbinding met de woonkamer zorgt. De kasten zijn net iets dieper dan het standaard keuken formaat, zodat er genoeg opbergruimte is.

"Groen, eiken, warm en modern"

Suni en Taco hebben net een klein en heel erg fijn huisje in Rotterdam gekocht. Zij wilden graag een keuken met een groot aanrecht om heerlijk te koken, veel planken voor Sunis weckpotverzameling en een open uitstraling. Een warme keuken, waar je mag zien dat er in gekookt en geleefd wordt. We kozen voor gerookt eiken voor de fronten en planken. Het aanrechtblad is een Solid Surface met een warme ondertoon en lichte spikkels. Leuk detail: de naam honeycrunch sluit aan op de vorm van de tegels. 

"Honeycrunch en Honingraad  

met een rood accent"

Aanpak

1. Neem vrijblijvend contact met ons op

3.  Wij gaan aan de slag en sturen jou het voorlopige ontwerp, een lijst met apparatuur en stalen van de mogelijke materialen.

5. Helemaal tevreden? Dan komen wij inmeten en bestellen het materiaal en de apparatuur.

7.  Wij komen voor een laatste check-up op locatie.

2.Wij komen bij jou thuis langs, luisteren naar jouw wensen en bespreken de mogelijkheden voor jouw keuken.

4.  Nu ben jij aan de beurt! Bekijk het voorstel en laat ons weten wat  jouw vragen, opmerkingen of wijzigingen zijn. Pas als je helemaal happy bent gaan wij verder!

6. Wij gaan bouwen! Je bent altijd welkom in de werkplaats om een kijkje tijdens het bouwproces te nemen.

8. Wij komen jouw keuken opbouwen.

Mail ons, of kom langs in de werkplaats

Gantelstraat 14

3044 AJ Rotterdam

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Instagram
bottom of page